Resultaten voor reconnective healing amsterdam

healing amsterdam
The Reconnection en reconnective healing Amsterdam.
Dan kun je hier een afspraak maken. The Reconnections en de Reconnective healings worden gegeven in Amsterdam West Baarsjes 1057EZ. Indien je niet instaat bent om naar de praktijk voor de Reconnection reconnective healing in Amsterdam te komen, behoort een behandeling thuis ook tot de mogelijkheden.
SEO Page Optimizer Nederland
Praktijk Munera Almere. Praktijk van Marian Cornelisse voor Hypnotherapie, reconnection en Mindfulness.
Ik ben nu helemaal vertrouwd geraakt met de Reconnective Healing. Ik heb geleerd hoe ik met een korte visualisatie iemand in de openheid voor de Reconnective Healing kan zetten. Ik heb gevoeld hoe ik met het bewustzijn van de Reconnection de verbinding kan laten plaatsvinden. En als die verbinding er is, is er bij mij een éénwording met de ander en het universum. Ik ervaar geen gidsen of engelen, maar deze grootsheid gaat voorbij mezelf. Het zijn bijzondere momenten, die ik bevestigd krijg in wat ik in de aura zie gebeuren. Eind juni 2008 heb ik in Hamburg en in mei 2010 te Amsterdam de internationale conferentie van WETENSCHAP, HEALING EN BEWUSTZIJN bijgewoond.
datingsite
Reconnective Healing Pi-energy.
Reconnective healing wordt verzorgd door.: Pien Boers Christine van Bueren. Heb je een vraag? In de persoonlijke pagina van Pien of Christine kun je deze rechtstreeks stellen. Maak een afspraak. Stuur mij een kopie? Pi-energy Rijnstraat 197, 1079 HE Amsterdam Bel ons op: 020 7531559 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
waterontharder
Reconnective Healing Amsterdam Praktijk Nalini.
Tijdens deze sessie vertel ik kort over Reconnective Healing en de werkwijze, vervolgens mag je de frequenties zelf gaan ervaren door plaats te nemen op de tafel. Elke laatste donderdag van de maand is er een inloop van 1000: 1400: uur bij Praktijk Nalini.
haar doneren
healing energetische healing reconnective healing amsterdam.
ervaringen
Conscious ConnectionConscious Connection Lichaam en geest in balans met RECONNECTIVE HEALING. Conscious Connection.
Reconnective Healing biedt je begeleiding en ondersteuning in dit proces. Deze vorm van healing verbindt je liefdevol in stilte met jouw kern. Het herstelt de balans in lichaam en geest. Denk hierbij aan klachten als stress, piekeren, angst, verdriet en fysieke pijnen.
Sandra Bijvoet Briljant Coaching Reconnective Healing The Reconnection Amsterdam.
Binnen een veilig kader is mijn stijl erop gericht je in contact te brengen met je eigen herinnering aan wie je in wezen bent want alle antwoorden liggen reeds in jezelf besloten, het snel naar de essentie gaan van je vraagstelling waardoor innerlijke transformatie in gang kan worden gezet en healing.
Trainingsprogramma's' The Reconnection Connecting Works.
Maar we hebben uit betrouwbare bron mogen vernemen dat er mogelijk in 2017 weer een training in Nederland zal worden gehouden! Schrijf je in op de nieuwsbrief in de kolom hiernaast om op de hoogte te worden gehouden van toekomstige programma's' en nieuws over Reconnective Healing en dergelijke.

Contacteer ons