Resultaten voor reconnective healing cursus

healing cursus
healing cursus
Praktijk Munera Almere. Praktijk van Marian Cornelisse voor Hypnotherapie, reconnection en Mindfulness.
Ik ben nu helemaal vertrouwd geraakt met de Reconnective Healing. Ik heb geleerd hoe ik met een korte visualisatie iemand in de openheid voor de Reconnective Healing kan zetten. Ik heb gevoeld hoe ik met het bewustzijn van de Reconnection de verbinding kan laten plaatsvinden. Klik dan hier
brandblusser
Reconnective Healing van Eric Pearl. WantToKnow.nl.
Als ik zn cursus volg wil ik een 1 op 1 begeleiding zodat ik ook werkelijk weet dat hetgeen ik doe en voel het juiste is. Heb hier helemaal geen ervaring in Reconnective Healing of andere manieren van healing en moet volgens mij leren correct me if im wrong wat je voelt als je het doet.
gratis dating
Leer Reconnective Healing Praktijk In Balance.
Een Reconnective Healing sessie hebben ontvangen van een erkende Reconnective Healing Foundational practitioner. Kijk hier voor de prijzen van The Upgrade voormalig level II in Amsterdam 2018. Let op: dit zijn de prijzen exclusief de online cursus. Houd deze website en mijn Facebookpagina in de gaten voor een eventuele kortingscode die nog volgt.
goedkope inbouw oven
RH Netwerk Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners Reconnection-Certified Practitioners.
Online Level I is een 8 uur durend op maat gemaakt trainingsprogramma dat je laat kennismaken met de volheid van Reconnective Healing een nieuw en geƫvolueerd niveau van gezondheid, balans en menselijk potentieel die geen ingewikkelde technieken of rituelen vereist Uniek in zijn inhoud. De online Level I cursus is waardevol voor zowel de beginnende als de gevorderde beoefenaar.
elo
The Reconnection Reconnective Healing Dr. Eric Pearl.
Recognized by todays science as the Reconnective Healing frequencies, Reconnective Healing is comprised of this new, all-inclusive spectrum of energy, light and information. These vibrational frequencies encompass the energy systems and benefits of all energy healing techniques, yet are accessible without complicated steps, procedures or rituals and can be learned by everyone.
Reconnective Healing Doe het Zelf oefening Werkdruk de baas.
13 mei 2012 18 oktober 2012 Geplaatst in balans, belastbaarheid, een dieper niveau, energiestroom, flow, in het nu, innerlijke kalmte, Reconnective healing Getagd energetisch, energie, frequenties, healing, reconnective healing, regio Utrecht, werk, werkdruk, werkvermogen. Doe het zelf oefeningen met Reconnective healing.
The Reconnection The Reconnection Nederland.
Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective energie wordt gebruikt.: Reconnective Healing een krachtige nieuwe manier van healing, die lichaam en geest weer in balans kunnen brengen. Het is het resultaat van de interactie met het gehele spectrum van de helende Reconnective Healing frequenties.
Trainingsprogramma's' The Reconnection Connecting Works.
Maar we hebben uit betrouwbare bron mogen vernemen dat er mogelijk in 2017 weer een training in Nederland zal worden gehouden! Schrijf je in op de nieuwsbrief in de kolom hiernaast om op de hoogte te worden gehouden van toekomstige programma's' en nieuws over Reconnective Healing en dergelijke.

Contacteer ons